Evenement: Bike Night Flachau (10 augustus tot 12 augustus)

Bike NightGa je dit jaar om zomervakantie naar (de omgeving van) Flachau? En ben je daar in de tweede week van augustus? Dan mag je dit evenement niet missen! Vanaf 10 augustus vindt de Bike Night plaats op de Hermann Maier Piste in Flachau. Een fantastisch mountainbike spektakel voor het hele gezin.

Wat is de Bike Night Flachau?

Een mountainbike parcour over de Hermann Maier (Wereldbeker) piste in Flachau. De route loopt door het centrum van Flachau, achter de piste langs omhoog en over de piste heen omlaag. Een pittige tocht die door de deelnemers meerdere malen wordt afgelegd. Voor het parcour en een impressie van de tocht kijk je hier.

Op zaterdag is de Bike Night voor volwassenen en op zondag ochtend vind er een junioren versie van dit evenement plaats.

Flachau Bike Night

Programma Bike Night Flachau

Als je in (de omgeving van) Flachau aanwezig bent tijdens de Bikenight, raden we je zeker aan te gaan kijken. Op zaterdagavond om 20.00 gaat het echte spektakel los. Maar het hele weekend is het feest rondom de Bike Night. Te beginnen op vrijdag met een Grillparty en openlucht bioscoop. Het volledige programma van het weekend vind je op de website van Flachau.

Wat is leuk om te doen tijdens de Bike Night

Meedoen. Maar dan moet je wel echt goed kunnen mountainbiken en lef hebben. Niks voor ons dus. Wij gaan voor tip 2: toekijken. Ga wat eten bij restaurant Zum Holzwurm want vanaf daar heb je perfect zicht op de piste waar toch wel het spectaculairste deel van de route afgelegd wordt. Daarbij is het eten hier lekker.

Loop, als het evenement bezig is naar de andere kant van het restaurant (buitenom) om de fietsers te zien klimmen.

En op de grote parkeerplaats proef je de sfeer van het evenement en kan je bier, worst en wat goodies kopen. Ook zijn hier spelletjes voor de kinderen te doen. Kortom, een leuk en sportief evenement voor je zomervakantie in Flachau.

Bike Night Flachau

 

vakantie Oostenrijk » SalzburgerLand » zomer Flachau » Evenement: Bike Night Flachau (10 augustus tot 12 augustus)

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..