Corona Oostenrijk: zo gaat winter 2022 worden

Ja, op zo’n titel  als corona Oostenrijk klikken mensen wel. Jij ook. Want wat gaat corona in Oostenrijk doen? En hoe gaat winter 2022 in Oostenrijk eruit zien? Zo ongeveer iedereen die we kennen wil het liefst NU de antwoorden op deze vragen. Welke vaccins zijn geldig? Wie mogen er komen? Wanneer kan je komen? Wat blijft er open? En hoe zit het met ongevaccineerden?

Continue verandering als constante factor

In dit artikel zouden we je heel graag antwoorden op al je vragen willen geven. Maar zoals zo vaak met artikelen die zo lekker klinken en klikken, blijven echte  antwoorden uit. Niemand weet hoe de winter gaat worden. Niemand weet welke coronaregels (is dat eigenlijk wel een woord?) er zullen gelden. En als er iets bekend wordt, dan kan het morgen, overmorgen of volgende week weer anders zijn. Elke dag is op dit moment een verrassing. Blije momenten en verdrietig nieuws wisselen elkaar hier, net als overal, op hoog tempo af.

warme dranken op koude dagen

Hoe zal winter 2022 worden?

De sneeuw komt..

Wat we wel weten? De winter in Oostenrijk zal komen. De sneeuw zal vallen. We zullen de ski’s binnenkort weer onderbinden. Als de skiliften niet gaan, dan gaan we toerskiën en zullen we omhoog lopen. En wanneer de liften wel gaan, dan kiezen we voor de luie optie. De winter komt, hoe dan ook. En zodra de eerste sneeuw valt, krijgen jullie uiteraard een update van ons.

Al het andere is helaas op dit moment onzeker. We bekijken het van dag tot dag en accepteren het nieuws en de veranderingen in de regels.

sneeuwrijk december

De winter komt..

Wat je kan verwachten deze winter?

Ons advies aan iedereen die zo graag naar Oostenrijk wil is daarom ook: bekijk het van dag tot dag. Staat je vakantie volgende week gepland? Dan is het nieuws van vandaag van invloed. Maar ga je pas in februari? Dan is het zinloos op je plannen aan te passen op het nieuws van vandaag.

En geloof niets alles wat leest en hoort. Want er wordt heel veel onjuiste informatie verspreid. Een gerucht hier, een opvatting daar. Het brengt voornamelijk onrust en stress . Twee dingen die je waarschijnlijk al genoeg hebt, en die je kan missen als kiespijn.

Wij wensen alle bergliefhebbers veel gezondheid. We delen regelmatig informatie over positieve ontwikkelingen. En de speculaties? Die laten we liever links liggen.

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..