Kamperen met kinderen wordt nog fijner met de familietenten van Coleman

Wil jij deze zomer gaan kamperen met de kinderen? En ben je op zoek naar een goede tent? Kijk dan eens naar de nieuwe collectie familietenten van Coleman. Deze tenten zijn speciaal ontworpen voor gezinnen en zorgen er voor dat de vakantie nog fijner wordt!

De coleman familietenten.

De Coleman familietenten.

Extra donkere slaapcabines: ideaal voor kleine kinderen

Speciaal voor kinderen die overdag nog slapen, of die vroeg naar bed gaan, heeft Coleman de ‘Blackout Bedrooms‘ technologie ontwikkeld. Dit speciale materiaal filtert 99% van het daglicht. Hierdoor is het zelfs op klaarlichte dag donker genoeg in de tent om te slapen.

Bijkomend voordeel voor de ouders is natuurlijk, dat ze ook gelijk een stuk minder vroeg wakker omdat het zonlicht ’s morgens ook de slaapcabine niet binnenkomt. De kinderen zullen heerlijk slapen (en jij daardoor ook!).

Bovendien zorgt de ‘Blackout Bedroom‘ technologie ook nog eens voor extra verkoeling in de tent. Overdag is het maar liefst 5 graden koeler dan in een ‘normale’ tent.

Coleman Blackout: extra donkere slaapcabines.

Coleman Blackout: extra donkere slaapcabines.

Snel opzetten, klein inpakken

Extra praktisch is dat de tenten van Coleman supersnel staan. Zelfs wanneer je nog nooit eerder een tent opgezet hebt, lukt het met deze tenten relatief snel. In nog geen half uur is het opzetten gereed. Handig, zo kan je snel weer tijd besteden aan de dingen waarvoor je gekomen bent.

Ook het inpakken is erg eenvoudig. En omdat de Coleman tenten gemaakt zijn van Polyester is de tent ook nog eens klein te pakken. Ingepakt meet de tent ongeveer 75 cm x 40 cm x 40 cm. Dat past in de kofferbak van iedere auto.

De coleman tenten kan je in 20 minuten opzetten.

De Coleman tenten kan je in 20 minuten opzetten.

Waterdicht, praktisch en veilig

Natuurlijk zijn de familietenten van Coleman voorzien van alles wat je van een goede tent mag verwachten. De tenten zijn waterdicht (tot 4.000 mm waterkolom), hebben grote praktische ritsen en instelbare ventilatie.

Bovendien heeft het PU-gecoate polyester een goed ademend vermogen. Daarbij biedt het bescherming tegen schadelijke uv-straling (SPF 50). In geval van brand werkt het materiaal brandvertragend. Een fijn en veilig idee.

De familietenten van Coleman zijn behoorlijk ruim.

De familietenten van Coleman zijn waterdicht, praktisch en veilig.

Welk model kies jij?

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over de familietenten van Coleman? Dan is het nu tijd om jouw ideale tent te gaan uitzoeken. In totaal kan je uit maar liefst 18 verschillende familietenten kiezen. Of je nou op zoek bent naar een ruime en luxe tent of een compacte en kleine tent, hier vind je zeker een model wat bij jouw wensen past!

Voor families met kinderen raden wij de tenten Aspen, Castlepine en Meadowood aan. Dit zijn allemaal tunneltenten, zoals op de foto’s in dit artikel. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, bieden heel veel ruimte en zijn voorzien van de fijne Blackout Bedrooms technologie.

Familietenten coleman.

Er zijn 18 verschillende modellen.

Meer weten over de fijne familietenten van Coleman?

Wil je meer weten over deze familietenten van Coleman? Of wil je de complete collectie tenten bekijken? Ga dan naar de website van Coleman. Daar vind je naast uitgebreide informatie ook veel foto’s en video’s. Zo weet je zeker dat je de juiste tent voor deze zomer koopt!

 

 

Tent » Kamperen met kinderen wordt nog fijner met de familietenten van Coleman

verder lezen op bergfamilie.nl

1 opmerking

Jose 25 april 2021 - 09:35

Mijn mannen willen graag camperen.
Met deze tent ga ik het echt proberen!

Antwoord

Laat een opmerking achter..

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.