Review: Helly Hansen handbagage trolley voor outdoorvakantie

We reizen veel. En dan met name korte tripjes. En dan reizen we ook nog eens het liefst met het openbaar vervoer (want duurzamer). Het nadeel van reizen met het openbaar vervoer is natuurlijk het sjouwen met bagage. Want met de trein door Europa reizen betekent nu eenmaal veel overstappen. En dan zijn er nog de vluchten. Alhoewel zo min mogelijk, maken we er toch el een paar. Bijvoorbeeld voor een wintervakantie naar Canada. Tijdens dit soort vakanties heb ik het liefst de meest essentiële spullen in mijn handbagage. Dus zocht ik naar een handbagage trolley die waar zoveel mogelijk inpast. En ik vond deze: de Helly Hansen Expedition Trolley.

handbagage trolley voor outdoor vakantie

Alles voor een wandelvakantie zit in de trolley.

Samenvatting Helly Hansen Handbagage Trolley

Materiaal: polyester met verharde bodem.
Inhoud: 80 liter.
Wat is leuk: super veel opbergruimte!
Wat is minder: prijzig.
Kopen: voor 230 euro.

helly hansen trolley

Op wintersport doorreis met alleen handbagage.

Helly Hansen trolley, ideaal voor sportieve vakantie

Geen flashy roze glanzende rolkoffer, maar een degelijke en robuuste grijze trolley. Dat is wat je krijgt bij Helly Hansen. En het was precies wat ik zocht. Voor een korte skivakantie past alles in deze trolley (oké de skihelm hang ik aan de buitenkant). En daar kom ik dan precies drie dagen mee uit de voeten.

Precies genoeg ook, voor het geval de luchtvaartmaatschappij jouw koffer kwijt raakt (wat mij gebeurde).

Alles wat je in een weekend nodig hebt

Een outdoor jas, wandelbroek, drie wandelshirts, drie paar wandelsokken, een zonnebril, een jurkje en een paar slippers. Samen met laptop, e-reader, opladers en toiletartikelen past dit allemaal in de koffer. Als je packing cubes gebruikt, kan er zelfs nog een waterfles bij. Echt waar! Daar kom je een lang weekend wel mee door.

Ook in de winter paste mijn volledige ski outfit voor drie dagen in deze ene koffer (skischoenen, skistokken, en ski’s huur ik ter plaatse, mijn skihelm hangt aan de buitenkant).

Handig, twee vakken aan de buitenkant

Nooit verwacht dat ik zoiets handig zou vinden, maar dit is dus geniaal. Aan de buitenkant van de trolley zitten twee opbergvakken. Niet zo groot, maar wel vakken waar je snel bij kan. Hier doe ik bijvoorbeeld mijn paspoort, telefoon, portemonnee en e-reader. Alle dingen die ik snel bij de hand wil hebben. Daarvoor hoef ik de koffer niet open te maken. Nadat ik hem in het vliegtuig in het bagagerek leg, haal ik er snel nog even mijn e-reader uit.

En tijdens het boarden stop ik hier mijn toilet artikelen. Op sommige luchthavens moet je deze los door de veiligheidscontrole doen. Wel zo makkelijk dus, deze vakken.

Geen schuivende spullen

De trolley is opgedeeld in volledig (met ritsen) afsluitbare vakken. Dit is handig, want spullen gaan hierdoor niet door elkaar. In één vak past de laptop met kleding en skibril. In een ander vak alle kabels en je toiletspullen. In het overige vak heb ik vaak wat spullen voor onderweg (eten, drinken).

binnenkant trolley

Alle vakken zijn voorzien van ritssluiting.

Alleen online te koop

Ik heb niet alle tassenwinkels van Nederland afgezocht (integendeel, daar ben ik veel te lui voor) maar ik heb deze trolley online gevonden. In de webshop van Helly Hansen. Kost 230 euro, maar als je veel reist en graag een praktische, degelijke trolley wil om je te begeleiden, dan raad ik deze Helly Hansen handbagage trolley van harte aan!

 

 

Gear » Review: Helly Hansen handbagage trolley voor outdoorvakantie

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..