Review: snowboots voor kinderen Reima Laplander

Reima is een Fins outdoormerk voor kinderen. En omdat het in Finland heel erg koud kan worden, maken ze warme winterkleding. De snowboots Reima Laplander zijn niet alleen warm, maar bieden ook veel grip op sneeuw en ijs. Lees hieronder de complete review.

Reima snowboots op de slee..

Waterdicht en warm

Samenvatting review Reima Laplander snowboots voor kinderen

Snowboots voor: winterwandelen, sneeuwschoenwandelen of een korte wandeling in de sneeuw.
Beschikbare kleuren: zwart, blauw en roze.
Beschikbare maten: schoenmaat 28 tot en met 38.
Wat is leuk: warm, comfortabel en ook geschikt voor smalle voeten.
Wat is minder: beperkte verkrijgbaarheid.
Deze snowboots kopen: nu in de aanbieding voor 89.95 euro.

Winterwandelen sneeuw en bergen.

Ideaal voor wandelingen in de sneeuw.

Volledige review Reima Laplander snowboots voor kinderen

Snowboots zijn de fijnste schoensoort wanneer het sneeuwt. En dat geldt zeker voor kinderen. Snowboots zijn namelijk warm, makkelijk aan te trekken, passen ook met dikke skisokken nog steeds prima en hebben veel grip op sneeuw en ijs. Tenminste, wanneer je een paar goede snowboots vindt. Want dat laatste blijkt nog niet altijd even makkelijk. Gelukkig is daar Reima. Door een jarenlange ervaring met kou, sneeuw en buiten spelen heeft het merk een fijne outdoorcollectie ontwikkelt. Reima Laplander snowboots behoren tot onze favorieten in de collectie. En waarom? Dat leggen we graag uit!

Geen reden om binnen te blijven

Sneeuw is onweerstaanbaar. De meeste kinderen kunnen niet lang binnen blijven bij het zien van sneeuw. Maar sneeuw is ook koud, nat en glad. Geen enkele schoenen beschermen zo goed tegen sneeuw als snowboots. En wij hebben nog geen fijnere snowboots dan die van Reima gevonden. Met Reima Laplander kan een kind zelfs veilig rennen over ijs.

Sneeuwengel

Geen enkele reden meer om binnen te blijven.

Pasvorm

De snowboots vallen maatgetrouw. Bij twijfel kan je een maat groter bestellen omdat ze meestal toch met dikkere (ski)sokken gedragen worden. Mijn zoon draagt deze snowboots de hele winter door. De snowboots dragen duidelijk comfortabel en warm. Kinderen kunnen ze zelf snel aantrekken (mede dankzij trekveter) en kunnen er uren op wandelen of spelen.

Veiligheid

De snowboots zijn voorzien van Vibram zolen. Onze favorieten zolen voor winterschoenen of snowboots. Met Vibram zolen heb je veel grip op sneeuw en ijs. Geen vervelende slip of valpartijen dus (letterlijk geen enkele keer in de hele winter). De snowboots zijn goed te combineren met sneeuwschoenen. Daarbij zijn deze schoenen voorzien van reflecterende elementen. Goed zichtbaar dus!

Warme, droge voeten

Comfortabel snowboots houden voeten warm en droog. Dat is precies wat Reima Laplander doet. Ook na uren spelen of wandelen in de sneeuw zijn de schoenen nog droog van binnen. En ook over koude voeten horen we geen klachten meer.

kindersnowboots reima

Geschikt voor korte wandelingen, lange wandelingen en uren speelplezier buiten.

Conclusie snowboots Reima Laplander

Zoals inmiddels al vermeld, zijn dit onze favorieten snowboots voor kinderen. Ze vallen mooi om de voeten, zijn warm, droog en dragen comfortabel. Onze zoon kan er uren op wandelen, spelen en sleeën zonder koude of natte voeten te krijgen. Zelfs op opgevroren sneeuw en ijs ontstaat geen slip of glij gevaar. Mocht je nog op zoek zijn naar een paar fijne snowboots om de sneeuw te trotseren, dan is dit een goede keuze! Je koopt Reima Laplander in de webshop van Reima.

 

 

Wandelschoenen » Review: snowboots voor kinderen Reima Laplander

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. OK