Bergfamilie.nl » Samenwerken & contact

Samenwerken & contact

Bedankt voor je interesse om samen te werken met Bergfamilie! Op Bergfamilie delen we onze persoonlijke ervaringen en tips in de bergen om andere te inspireren. De artikelen zijn objectief, persoonlijk en soms serieus (vooral als het over gear gaat) en soms met een flinke dosis humor.

Samenwerking

Persberichten: Wij vinden het leuk om door jullie op de hoogte gehouden te worden op gebied van nieuws, tips en inspiratie. Wij ontvangen graag alle relevantie informatie via maaike@bergfamilie.nl.

Productinformatie
: We brengen kwalitatief goede producten die passen bij onze doelgroep graag onder de aandacht! Het liefst doen we dit door redactionele bijdragen, reviews en banners. De informatie die we verstrekken is altijd oprecht en producten worden uitvoerig getest. Interesse in samenwerking op productniveau? We sturen je graag meer informatie over deze vormen van samenwerking en bijhorende tarieven.

Persreizen
: Als gezin maken wij regelmatig persreizen tijdens de Oostenrijkse schoolvakanties. Als individu maak ik persreizen het hele jaar door. Het merendeel van onze bezoekers komt echter voor informatie omtrent een gezinsvakantie. Ook leveren deze persreizen de mooiste plaatjes op waardoor de meerwaarde groter is. Wij vinden het altijd leuk om nieuwe bestemmingen, accommodaties en activiteiten aan te gaan. Voor prijzen en voorbeelden mail je naar maaike@bergfamilie.nl.

Ons bereik:

  • Unieke bezoekers per maand: 100.000+
  • Pageviews per maand: 120.000+
  • Facebook bereik: 40.000
  • Facebook Fans: 3.700+
  • Instagram volgers: 1.500+

Bergfamilie.nl is een uitgave van Paper Moon Media KG, Waldherrstrasse 6, Untertauern, Oostenrijk