WINNEN: een Coleman familietent voor 4 personen

Wil jij komend voorjaar of zomer in een nieuwe tent op vakantie? Dan hebben wij goed nieuws. Bij ons kan je namelijk een compleet nieuwe familietent van Coleman winnen! Lees snel verder om te zien welke tent je kunt winnen en hoe je meedoet!

Coleman Aspen 4

Welke Coleman familie tent kan je winnen?

Als je meedoet aan deze winactie, dan maak je kans op de Coleman Aspen 4 (adviesprijs 399 euro). Een tunneltent met ruime slaapcabines waarin een gezin van 4 personen kan slapen. De voortent biedt ook nog eens genoeg ruimte om te eten, of te schuilen voor de regen. Coleman Aspen 4 is in een recordtempo van 20 minuten opgezet, ook door de onervaren kampeerder.

Door de innovatieve WeatherTec technologie van Coleman is de familietent waterdicht. Daarbij beschermt het materiaal ook nog eens tegen schadelijke UV straling.

Al met al een ideale tent voor gezinnen met kinderen. Wil je meer weten over de tent die je kunt winnen? Kijk dan op de website van Coleman.

WINNEN! Deze Coleman familietent win je zo

Wij mogen namens Coleman een Aspen 4 familietent weggeven. Hoe gaaf is dat! Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar het volgende te doen.

  • volg ons op facebook.
  • volg Coleman Benelux op facebook.
  • laat in een reactie op onderstaand facebook bericht weten wie jouw kampeermaatje is.
  • op 26 april maken wij een winnaar bekend. De tent wordt door Coleman naar je opgestuurd.
  • delen moet niet, maar wordt wel erg gewaardeerd 😉

Deze winactie loopt tot en met zondag 25 april 2021.
Op maandag 26 april maken wij de winnaar van deze tent bekend.

 

De familietenten van Coleman maken kamperen nog leuker!

Heb jij de nieuwe collectie familietenten van Coleman al gezien? Deze tenten zijn speciaal ontworpen voor gezinnen en zorgen er voor dat de vakantie nog fijner wordt! In totaal kan je uit maar liefst 18 verschillende modellen kiezen. Of je nou op zoek bent naar een ruime, luxe tent of een compacte, kleine tent, hier vind je zeker een model die bij jouw wensen past!

Voor families met kinderen raden wij de tenten Aspen, Castlepine en Meadowood aan. Tunneltenten voor 4-6 personen die  heel veel ruimte bieden en zijn voorzien van de fijne Blackout Bedrooms technologie. Deze technologie filtert 99% van het daglicht. Hierdoor is het zelfs op klaarlichte dag donker genoeg in de tent om te slapen. Ideaal voor kleine kinderen.

Meer informatie over de nieuwe collectie van Coleman is te vinden op hun website. Of lees ons artikel: Kamperen met kinderen wordt nog fijner met de familietenten van Coleman.

 

Tent » WINNEN: een Coleman familietent voor 4 personen

verder lezen op bergfamilie.nl

4 opmerkingen

Lenneke looren de jong 28 maart 2021 - 20:45

Mijn kampeermaatje is mijn kleinzoon van 8 en mijn man.
Wat zou hij blij zijn dan kan hij met zijn moeder ook eens kamperen dat gun ik hun van harte.

Antwoord
Wilma Blom 13 april 2021 - 20:21

zou geweldig zijn!
weer eens lekker kamperen met mijn zoon en schoondochter.

Antwoord
co 15 april 2021 - 14:01

mijn kampeermaatje is mijn man. 40 jaar geleden hebben we elkaar ontmoet op de camping. hij was met vrienden en ik met vriendinnen. hij kwam mij ontbijt op bed brengen in mijn tent en de vonk sloeg over. inmiddels, 36 jaar verder is hij nog steeds mijn kampeermaatje!

Antwoord
Danielle 17 april 2021 - 21:20

Mijn kampeermaatje is mijn man. Maar ook mijn 2 zoons!! Sinds 3 jaar kampeer ik ook met mijn zoons een aantal nachtjes in een klein tentje. Deze dagen zijn goud waard. Ons tentje raakt een beetje op, dus een nieuwe zou superfijn zijn

Antwoord

Laat een opmerking achter..