Workation in Wenen – hier kan het!

‘Wenen is anders’. De Oostenrijkers in de bergdorpen zijn het er wel over eens als het om hun hoofdstad gaat. Hoe anders Wenen is, dat is iets wat je alleen maar zelf kan ontdekken tijdens je vakantie in Oostenrijk. Maar wat ze er ongeveer mee bedoelen, dat begrijpen we wel. Het sophisticated, heeft een rijke culturele historie en lijkt in met al haar flair mijlenver verwijderd van het soms zo harde leven op het platteland. Wenen heeft een bepaalde klasse en allure die zich duidelijk laat gelden. Het is een stad die je moet ervaren, maar niet in een dag. Nee, liever over een langere tijd. Leer de locals kennen, bezoek de opera, het theater, de parken en duik het nachtleven in.

lissi wenen

Nostalgie en historie.

Ruby Lissy ingericht voor langer verblijf

Ruby Lissy, van Ruby Hotels maakt dit mogelijk. Het hotel wordt op dit moment intensief verbouwd om straks, geheel Covid proof, een verblijf voor langere tijd aan te bieden. Echt een ideale plek voor Digital Nomads. Er is een werkruimte, een keuken en ruim 60 hotelkamers worden ingericht voor een langer verblijf in de Oostenrijkse hoofdstad.

Keizerlijke details

Ruby Lissy ligt midden in het centrum van Wenen. Alle bezienswaardigheden zijn binnen handbereik. Maar minstens net zo inspirerend als de omgeving is het hotel zelf. Ruby Lissy bevindt zich in een oud klooster uit de 18e eeuw. De inrichting en vormgeving is geheel geïnspireerd op Keizerin Elisabeth (Lissy). Dit zorg voor een koninklijke sfeer met nostalgische details. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen hier hun hart op halen.

Ruby lissi in wenen

Retro ontbijt bij Ruby Lissi.

Nog even geduld

Het nieuwe ‘residence’ gedeelte van Ruby Lissi wordt op dit  moment vormgegeven. De opening ervan staat gepland voor eind 2021. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we deze bijzondere omgeving zelf kunnen ervaren. Maar Ruby Lissy zelf is ondertussen wel gewoon geopend. De hotels in Wenen zullen vanaf december 2020 weer geopend zijn en zijn online te boeken.

Over Ruby hotels

In Wenen vindt je nog twee hotels van Ruby. Deze betaalbare hotels onderscheiden zich door design en top locaties te koppelen aan betaalbare kamerprijzen (prijzen van onder de 100 euro per kamer!).

Zo heeft Ruby Marie de ideale ligging voor shopaholics.

Ruby Sofie bevindt zich in de ambassadebuurt en is perfect bereikbaar met openbaar vervoer.

Ruby Lissi is natuurlijk de perfecte plek voor digital nomads, reizigers die graag wat langer ergens verblijven en liefhebbers van kunst, historie en cultuur.

Zo is er voor iedereen een hotel op maat.

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..