Impressum bergfamilie.nl

Op bergfamilie.nl delen we onze persoonlijke ervaringen en tips in de bergen om anderen te inspireren. De artikelen zijn objectief, persoonlijk, serieus soms met een flinke dosis humor, maar altijd met een positieve blik geschreven. Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken met ons? Stuur dan een e-mail naar maaike@bergfamilie.nl of bekijk de andere mogelijkheden om met ons in contact te komen.

lauserland alpbach

 

 

Impressum

 

bergfamilie.nl is 100% in eigendom van:

Paper Moon Media KG
Waldherrstraße 6
5561 Untertauern
Österreich

T: (+43) 664 7514 1981
E: maaike@bergfamilie.nl

VAT: ATU74903429
KVK/ CoC: 523006b, Landesgericht Salzburg

 

W: https://papermoon-media.com/impressum/
T: (+43) 664 75 141 981
E: maaike@op-wintersport.nl

VAT: ATU74903429
KVK/ CoC: 523006b, Landesgericht Salzburg

IBAN:      AT03 3500 4000 0225 4324
BIC:        RVSA AT 2S 004

Eigendom: Maaike Meerman 50%, Frank van Delden 50%

Dagelijkse leiding en redactie:

Maaike Meerman & Frank van Delden

Dit impressum is opgesteld naar richtlijnen van het in Oostenrijk geldende ECG (E-Commerce Gesetz). Paper Moon Media KG is als Werbeagentur aangemeld bij de Wirtschaftskammer Österreich bij de vakgroep ‘Werbung und Marktkommunikation‘. Onze wettelijke ‘Aufsichtsbehörde’ (toezichthouder) is: Bezirkshauptmannschaft Sankt Johann im Pongau.

Onze ‘blattlinie’ is het beste als volgt te omschrijven: op bergfamilie.nl delen we onze persoonlijke ervaringen en tips in de bergen om anderen te inspireren. De artikelen zijn objectief, persoonlijk, serieus soms met een flinke dosis humor, maar altijd met een positieve blik geschreven.

 

Disclaimer

We proberen de informatie op deze website actueel te houden. Ondanks deze inspanning is het mogelijk dat informatie op deze website onvolledig of verouderd is.

De informatie op deze website verstrekken wij zonder enige garantie of waarborg. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Prijzen

Prijzen bij producten en diensten kunnen wijzigingen ondergaan. De geldende prijs is telkens de prijs zoals aangegeven op de website op het moment van schrijven. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tikfouten.

Gegevens

U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die u aan ons verstrekt en het actueel houden daarvan. Op de verwerking van uw gegevens is bovendien onze privacyverklaring van toepassing.

Intellectueel Eigendomsrecht

Op alle content, waaronder teksten, afbeeldingen, geluid en video, rust een intellectueel eigendomsrecht. Paper Moon Media KG is rechthebbende van deze content, althans wij hebben een rechtsgeldige licentie voor het gebruik van deze content.

De content op deze website mag zonder onze toestemming niet verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden, tenzij daar een wettelijke uitzondering voor bestaat.

Content mag wel gedeeld worden door gebruik te maken van de social media buttons die op deze website beschikbaar zijn gesteld.

Voor enig ander gebruik graag vooraf contact opnemen.

Links

Op bergfamilie.nl staan veel links naar externe websites en partners. Door op de links te klikken open je deze websites. Het kan voorkomen dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Voor het gebruik en de werking hiervan verwijzen wij naar de cookie- en privacyverklaring van deze website.

Derden

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder gastblogs en reacties onder blogposts en nieuwsberichten of reviews.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink naar verwezen wordt, noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die wij op deze website tonen.

Links naar derden houden niet in elk geval een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Wij zijn niet aansprakelijk voor gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat wij hiervan op de hoogte zijn.

Reclame en Sponsoring

Op deze website wordt soms gebruik gemaakt van sponsoring, affiliate marketing en reclame voor derden. Voor deze content hebben wij een gratis product of dienst ontvangen, hebben we een vergoeding ontvangen of maken we kans op een vergoeding (affiliate links) of hebben we een korting ontvangen.

Deze content is onder andere te herkennen aan een van de volgende zinssneden of woorden:

  • Sponsored
  • Hiervoor hebben wij een vergoeding ontvangen.
  • Samenwerking.
  • Advertorial.
Notice and take down

Treft u onrechtmatige content op onze website aan, dan vragen wij u vriendelijk dit aan ons te melden, zodat wij deze van de website kunnen verwijderen. U kunt een melding maken door ons te e-mailen met de volgende gegevens:

  • URL waar u de onrechtmatige content heeft aangetroffen
  • Korte omschrijving van de onrechtmatige content
  • Onderbouwing waarom de content volgens u onrechtmatig is en indien het om een inbreuk op een intellectueel eigendomsrecht gaat, wie de rechthebbende is
  • Uw naam en contactgegevens

Indien de content evident onrechtmatig is zullen wij deze binnen 48 uur na uw melding verwijderen. Indien wij niet met enige zekerheid kunnen vaststellen dat de content onrechtmatig is, zullen wij hier onderzoek naar doen en u daarvan op de hoogte stellen. Mogelijk nemen wij contact met u op voor meer informatie.

Wijzigingen

De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.