Impressum

Impressum

bergfamilie.nl is een project met passie van:

Paper Moon Media KG
Badeseestraße 389 / 2
5531 Eben im Pongau
Österreich

T: (+43) 664 7514 1981
E: maaike@bergfamilie.nl

VAT: ATU74903429

Aangemeld bij de Wirtschaftskammer Österreich.

Disclaimer

Wij schrijven onze teksten en artikelen met de grootst mogelijke zorg. bergfamilie.nl kan echter niet garant staan voor de op de website ter beschikking gestelde informatie en sluit daarom elke verantwoordelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook die rechtstreeks of onrechtstreeks ontstaat in verband met het gebruik van deze website.

Bij links naar andere websites kan bergfamilie ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van vreemde oorsprong, aangezien hiervoor uitsluitend de instanties die ze aanbieden verantwoordelijk zijn.

Copyright & Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Teksten, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en video’s alsook alle andere inhouden die via de website worden weergegeven, vallen onder de bescherming door het auteursrecht en andere beschermende wetsartikels. Verveelvoudiging, verandering of gebruik van de voornoemde inhouden in welke vorm dan ook is zonder voorafgaande toestemming niet toegelaten.

Laat een opmerking achter..

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. OK