Vakantie in Oostenrijk

Genieten van activiteiten in de frisse buitenlucht en tegelijkertijd tot rust komen in de natuur. Een culinaire ontdekkingsreis terwijl je proeft aan de rijke cultuur van Oostenrijk. Laat je inspireren en droom alvast over jouw volgende vakantie in dit prachtige Alpenland, dat zoveel te bieden heeft.

Foto: Österreich Werbung | thecreatingclick.com

Winter in Oostenrijk

Zoveel mensen, zoveel winterwensen. In gastvrij Oostenrijk vervul je ze met gemak. Of je nu als eerste de piste wilt bedwingen terwijl de zon opkomt of als laatste op de rodelslee richting dal wilt gaan. In de bergen van Oostenrijk valt zoveel te beleven. Kom carven op de blauwe pistes, maak sprongen in het funpark, ga wandelen op sneeuwschoenen, slaap in een iglo, drink een glaasje bubbels in een privégondel en sluit de dag culinair af in een gezellig bergrestaurant. Zo maakt Oostenrijk winterdromen waar!

Winteravonturen

Zoveel mensen, zoveel winterwensen. In het gastvrije Oostenrijk vervul je ze met gemak. Of je nu als eerste de piste wilt bedwingen terwijl de zon opkomt of als laatste op de rodelslee richting dal wilt gaan. In de bergen van Oostenrijk valt zoveel te beleven.


Zomer in Oostenrijk

Kilometers aan wandel- en fietspaden, indrukwekkende bergen, avontuurlijke speeltuinen voor de kinderen, gastvrije mensen, actief buiten bezig zijn, rust, ruimte, natuurpracht, een duik in dat strakblauwe bergmeer, heerlijk eten; wie kiest voor een zomervakantie in de bergen van Oostenrijk beleeft het allemaal.

Foto: Österreich Werbung | Marco Rossi

Zomeravonturen

Gave stroomversnellingen, groene oevers, mooie bergen en hier en daar een waterval: Oostenrijk is dé place to be. Ook voor (wild)watersporters. Meer inspiratie? Lees dan zeker deze inspirerende artikelen!

 • Indrukwekkende natuurwonderen: de mooiste watervallen en kloven in Oostenrijk

  Indrukwekkende natuurwonderen: de mooiste watervallen en kloven in Oostenrijk

  Watervallen en kloven behoren tot de meest indrukwekkende natuurwonderen. Nergens wordt de kracht van het water zo zichtbaar en tastbaar als hier. Oog in oog met het wilde water voel…

  Verder lezen…

 • Waanzinnig raften in Oostenrijk: ondergedompeld in de natuur van Nationaal Park Gesäuse

  Waanzinnig raften in Oostenrijk: ondergedompeld in de natuur van Nationaal Park Gesäuse

  Wanneer je aan een zomervakantie in Oostenrijk denkt, dan denk je waarschijnlijk aan bergen, panoramische uitzichten en bijzondere wandel- en fietstochten. Maar Oostenrijk heeft veel meer geheimen die het ontdekken…

  Verder lezen…

 • Ontdek de kracht van het wilde water in Oostenrijk met deze activiteiten

  Ontdek de kracht van het wilde water in Oostenrijk met deze activiteiten

  Oostenrijk: land van bergen, land van sneeuw, is al decennia lang een geliefde vakantiebestemming voor bergliefhebbers en wintersporters. Maar dat de bergen en sneeuw nog een andere bijzondere kant te…

  Verder lezen…


Bergfamilie.nl is een uitgave van Paper Moon Media KG, Waldherrstrasse 6, Untertauern, Oostenrijk