Review: Zonnebril Sinner Selva getest

Sinner heeft zonnebrillen voor het hele gezin! Eerder testten wij al een Sinner fietsbril en een kinderzonnebril, en nu hebben we ook een uniseks zonnebril met de naam Selva getest. Geen typische sportbril, maar een modieuze lifestyle variant. Met haar tortoise kleuren en ronde frame is deze zonnebril een eyecatcher. De afgelopen weken heb ik de bril gedragen tijdens verschillende outdoor activiteiten en op het terras.

Zonnebril dames Sinner

Zonnebril Sinner Selva.

Samenvatting van zonnebril Sinner Selva

Geschikt voor: dames en heren.
Pasvorm: ronde brillenglazen, dun montuur.
Lens: gepolariseerde roze lens in categorie 3.
Wat is leuk: licht gewicht, modieus.
Wat is minder: eigen gezicht weerspiegelt soms in lenzen.
Kopen: voor 59.90 euro in de Sinner webshop.

Zonnebril tijdens wandeling

Prima zonnebril voor een wandeling

Complete review zonnebril Sinner Selva

Het fijne aan de webshop van Sinner is, dat je hier direct zonnebrillen voor het hele gezin kan vinden. Sportbrillen, fietsbrillen, kinderbrillen en lifestyle brillen. Eén bestelling en het hele gezin is weer klaar voor een sportieve outdoor zomer. Voor mijzelf koos ik zonnebril Selva met een bruin montuur. Niet te opvallend en gepolariseerde glazen hebben mijn voorkeur omdat ze schitteringen (bijvoorbeeld op het water) verminderen. Ik combineer deze bril met een typische outdoorbril. Beide brillen zitten standaard in mijn wandelrugzak en zo ben ik eigenlijk onder alle omstandigheden voorzien van een zonnebril.

Pasvorm Sinner Selva

Sinner Selva heeft een fijne pasvorm voor mijn smalle gezicht. Omdat de bril zelf niet zo groot is, lijkt mijn gezicht zelf iets minder smal door de bril. De pasvorm is perfect voor smalle gezichten en sluit goed aan. De bril sluit niet zo goed af als een sportbril. Toch draag ik hem vaak bij outdoor activiteiten. Met name bij wandelingen in de bergen of door het bos vind ik Sinner Selva erg aangenaam. Omdat de bril niet volledig afsluit kan ik hem ook in de schaduw ophouden.

Dankzij de dunne brillenpootjes is Sinner Selva goed te combineren met een helm. Dit komt goed van pas bij klettersteigen, fietsen en klimmen.

Zonnebril Sinner

De pasvorm is goed te combineren met een helm.

Gepolariseerde Sintec lens

De gepolariseerde Sintec lens zorgt voor een levendig beeld, zonder schitteringen. Omdat ik zelf gevoelige ogen heb, ben ik fan van gepolariseerde lenzen. Deze geven mijn ogen veel rust en zorgen dat ik minder hoef te ‘knijpen’. Nadeel van de lens vind ik dat deze weerspiegelt wanneer de lens niet goed schoon is. Een goede reden om altijd een brillendoekje bij je te dragen!

Sinner zonnebrillen voor familie

Sinner heeft zonnebrillen voor de hele familie!

Conclusie review Sinner Selva

Sinner Selva is een vriendelijk geprijsde lifestyle zonnebril die je ook sportief in kan zetten. Dankzij de dunne brillenpootjes en het lichte montuur past de bril goed in combinatie met een helm. De zonnebril is ook op sterkte te verkrijgen. Wanneer je een zonnebril in de Sinner webshop besteld, krijg je een zakje bijen-vriendelijke bloemenzaad bij je bestelling. Zo doe je niet alleen je ogen een plezier, maar ook de natuur. Je koopt Sinner Selva voor 59,95 euro in de webshop van Sinner.

Zonnebril » Review: Zonnebril Sinner Selva getest

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..