Review: CamelBak Chute drinkfles voor kind

Wegwerpflesjes zijn natuurlijk een no-go. Zeker voor kinderen. Niet alleen vanwege de nadelige effecten voor de gezondheid, maar ook vanwege het milieu. Wij gebruiken daarom, net als de meeste mensen, herbruikbare drinkflessen voor kinderen. Deze zijn niet alleen handig voor outdoor activiteiten, maar gaan ook dagelijks mee naar school. Camelbak Chute is de nieuwste drinfkles voor kinderen van Camelbak. Uiteraard hebben we deze getest.

kinderdrinkfles camelback chute review

Camelbak Chute is makkelijk te openen en sluiten.

Samenvatting review CamelBak Chute drinkfles voor kind

Materiaal: kunststof.
Inhoud: 0.4 liter.
Kleur: verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.
Houdt dranken koud: niet echt.
Wat is leuk: leuke prints, handzaam.
Wat is minder: bij snel dichtklappen lekt de beker.
Kopen: vanaf 16 euro online verkrijgbaar.

kleine drinkopening op de drinkfles

de kleine drinkopening maakt de fles handbaar.

Volledige review CamelBak Chute drinkfles kind

Deze drinkfles voor kinderen scoort punten vanwege het aantrekkelijke design. Vooral jonge kinderen (tot een jaar of 8) spreekt het design van kleuren en dieren aan. Zelf zijn we natuurlijk fan van CamelBak vanwege de betrouwbare kwaliteit van de drinksystemen. De prijs van de drinkfles is, met 16 euro, zeer aantrekkelijk. CamelBak Chute bemachtigt dan ook direct een plek in onze beste drinkfles test.

Kunststof drinkfles

Camelbak Chute is van kunststof. Hierdoor is de drinkfles licht van gewicht en makkelijk schoon te maken (kan zo in de vaatwasser). Een nadeel van kunststof drinkflessen is dat het drinken niet lang koud en vers blijft. Het lichtgewicht aspect is voor ons toch reden om voor kinderen kunststof flessen te kiezen. Zeker wanneer ze ook voor school worden gebruikt, is dit de beste keuze.

Anti lek dop

Camelbak Chute is geheel lekvrij. En dat is fijn wanneer de fles in een schooltas of wandelrugzak wordt ‘gegooid’. Om de beker lek vrij af te sluiten, moet de dop gedraaid worden. Om snel te kunnen drinken kan de dop dan open geklapt worden. Let wel op, om weer goed af te sluiten, moet je dus weer draaien. Dit wordt in de snelheid door kinderen nog weleens vergeten, maar dan is de drinkfles dus niet lek vrij.

Hufterproof

Zoals bij alles wat voor kinderen bedoeld is, verwachten we een enigszins hufterproof constructie. Kinderen gooien een drinkfles in hun tas, gooien de tas op de grond, vallen met de fles nog in hun hand en vergeten hem na een wandeling uit de tas te halen. We hechten daarom een groot belang aan de kwaliteit en schoonmaakgemak.

Dat Camelbak Chute in de vaatwasser kan, is dan ook een groot pluspunt. En ook de duurzaamheidstest van gooien en vallen doorstaat de drinkfles tot nu toe goed. Deze gaat zeker nog een behoorlijke tijd mee!

Review Camelback Chute drinkfles voor kind

Snelle magneetsluiting.

Conclusie Camelbak Chute kinderdrinkfles.

CamelBak Chute is een fijne drinkfles voor jonge kinderen tot een jaar of 8. Het design spreekt kinderen aan. De drinkfles is handzaam en makkelijk mee te nemen. Daarbij is de fles lichtgewicht en makkelijk te reinigen. De ideale drinkfles voor op school en bij outdoor activiteiten. Je koopt de drinkfles online vanaf 16 euro.

 

Drinkfles » Review: CamelBak Chute drinkfles voor kind

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..