Laat je inspireren door bergfamilie.nl

Welkom in Innsbruck

Innsbruck is veel meer dan de hoofdstad van Tirol. Geen enkele stad ter wereld biedt een betere combinatie van natuur, bergen, stad en cultuur dan Innsbruck. Laat je inspireren en droom alvast over jouw volgende vakantie in deze prachtige stad die zo veel te bieden heeft.

Meer inspiratie? Bekijk dan zeker deze pagina


Paradijs voor de zomervakantie

Hoe mooi kan een vakantie zijn? Wat je wensen ook mogen zijn, één ding is zeker: alle ingrediënten voor een heerlijke zomervakantie zijn in SalzburgerLand te vinden. Ben je benieuwd hoe mooi een vakantie in SalzburgerLand kan zijn?

WIN een week vakantie in SalzburgerLand!

Wil jij graag op vakantie naar SalzburgerLand? Doe dan mee aan deze prijsvraag en wie weet win jij een van de zeven (!) zomervakanties. Je hoeft alleen maar een vraag te beantwoorden en de slagzin af te maken en je maakt al kans.Wie weet geniet jij deze zomer van een gewonnen week vakantie met twee personen in een 4**** hotel inclusief halfpension in het SalzburgerLand.


Vakantie in Oostenrijk

Genieten van activiteiten in de frisse buitenlucht en tegelijkertijd tot rust komen in de natuur. Een culinaire ontdekkingsreis terwijl je proeft aan de rijke cultuur van Oostenrijk. Laat je inspireren en droom alvast over jouw volgende vakantie in dit prachtige Alpenland, dat zoveel te bieden heeft.

Foto: Österreich Werbung | thecreatingclick.com

Winter in Oostenrijk

Zoveel mensen, zoveel winterwensen. In gastvrij Oostenrijk vervul je ze met gemak. Of je nu als eerste de piste wilt bedwingen terwijl de zon opkomt of als laatste op de rodelslee richting dal wilt gaan. In de bergen van Oostenrijk valt zoveel te beleven. Kom carven op de blauwe pistes, maak sprongen in het funpark, ga wandelen op sneeuwschoenen, slaap in een iglo, drink een glaasje bubbels in een privégondel en sluit de dag culinair af in een gezellig bergrestaurant. Zo maakt Oostenrijk winterdromen waar!


Wij zijn fan van Nikwax, dé wereldleider als het gaat om innovatieve PFC-vrije verzorgingsproducten voor outdoorkleding, schoenen en gear. Sinds Nick Brown, een jonge backpacker, in 1977 uit liefde voor de natuur én zijn eigen buitenmateriaal met Nikwax begon, zijn innovatie en de zorg voor het milieu de kernwaardes van het bedrijf. Nikwax is vastbesloten om de natuur te beschermen. Het is het enige onderhoudsmiddel dat nooit schadelijke fluorocarbon of aerosolen in hun producten heeft gebruik of zal gebruiken. Zelfs de Nikwax-verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Door het gebruik van Nikwax verzorgingsproducten presteert je uitrusting beter en gaat het ook nog eens langer mee. Zo bespaar je geld en verminder je de afvalberg. Zo is duurzaamheid voor iedereen toegankelijk.