Review: Kinderzonnebril Sinner Amoer getest

Ben je op zoek naar zonnebrillen voor het hele gezin? Dan moet je echt even bij Sinner kijken! Dit Amsterdamse merk heeft zonnebrillen voor iedereen en vrijwel elke gelegenheid. Wij zijn fan, van de skibrillen en zonnebrillen. Het hele gezin is van zonnebrillen van Sinner voorzien en zoonlief kiest voor kinderzonnebril Amoer. Zijn keuze voor dit stoere design riep nogal wat vragen op. Want hoe lang gaat zo’n hippe zonnebril mee en hoe praktisch is de bril bij outdoor activeiten. Spoiler alert: heel praktisch. Maar je leest al onze bevindingen in deze review.

kinderzonnebril sinner

Fijne zonnebril voor de vakantie.

Samenvattting van Sinner Amoer zonnebril

Lens categorie: zonnebril in categorie 3.
Leeftijd categorie: tot 10 jaar (volgens de webshop tot 8 jaar, maar onze zoon is 10 en de bril past goed).
Kleur glazen: keuze uit blauwe, zwarte of grijze glazen.
Wat is leuk: lichtgewicht, zit stevig, goede bescherming.
Wat is minder: er zit geen harde opbergkoker bij de zonnebril.
Kopen: voor 24,99 euro in de Sinner webshop.

sinner amoer getest

Sinner Amoer zit comfortabel.

Volledige review kinderzonnebril Sinner Amoer

Wanneer je bij Sinner online een zonnebril koopt, ontvang je niet alleen je bestelling snel thuis, maar krijg je er gelijk een zakje bijen-vriendelijke bloemenzaad bij. Dit soort duurzame initiatieven vinden wij leuk en maken dat het merk een plekje op de lijst met onze favorieten duurzame merken verdient. Naast bloemenzaad, zorgt Sinner namelijk ook voor het verspreiden van zonnebrillen onder kinderen in hooggebergte. Lever je een oude zonnebril in bij Sinner? Dan zorgen zij dat deze terechtkomt bij kinderen in de Andes of Himalaya. Zo draag je bij aan het voorkomen van blindheid bij kwetsbare kinderen. Dat is toch een fijn idee! Sinner zonnerbil Amoer getest

Stoere en sportieve kinderzonnebril.

Hip en kindvriendelijk design

Design lijkt misschien onbelangrijk als het om een kinderzonnebril gaat, maar is het zeker niet. Wanneer het design niet in de smaak valt, hoor je snel dingen als: deze bril zit niet lekker, ik kan er niet goed door kijken of nee, ik hoef geen zonnebril. Allemaal smoesjes van kleine ijdeltuiten die gewoon graag een stoere of hippe bril willen.

Sinner Amoer valt direct in de smaak. Want he, alle voetbalhelden lopen er ook mee. Dus de gaat deze bril op en voorlopig niet meer af. De kinderogen zijn vanaf nu beschermd.

Lichtgewicht en comfortabel

De bril is licht. Heel licht. De pootjes klemmen niet achter de oren en de bril glijdt ook niet van de neus. Hij blijft gewoon zitten. Ook tijdens het wandelen, klimmen, kanovaren en klettersteigen. Geen typische outdoorzonnebril, wel heel geschikt voor outdooractiviteiten. Gelukkig, want de meeste kinderen zitten niet lang stil tijdens het buitenspelen.

Onbreekbaar?

Dit model zonnebril oogt een beetje breekbaar. Maar niks is minder waar. Sinner Amoer kan heel goed tegen een stootje. Zoonlief ging er inmiddels al een keer bovenop zitten, liet hem uit de kano vallen en stopt hem zonder bescherming in zijn rugzak. Allemaal geen dingen die we je aanraden om te doen, maar wonder boven wonder komt de zonnebril er tot nu toe ongeschonden uit. En dat is fijn. Al hadden we het toch nog fijner gevonden als de bril in een stevige koker geleverd was. Het zachte zakje is namelijk net iets te veel gepriegel en blijft daarom meestal in de la liggen. Zo’n koker kan je gelukkig wel bijbestellen via de webshop.

stempelpunt lauserland Alpbach

Lichtgewicht en comfortabel.

Conclusie kinderzonnebril Sinner Amoer

Een hippe maar functionele zonnebril voor kinderen tot 10 jaar. De bril is tegen een flinke stoot bestand, blijft goed zitten en biedt goede bescherming onder sportieve omstandigheden. Je koopt deze zonnebril voor je kind voor 24,99 euro in de webshop van Sinner.

Zonnebril » Review: Kinderzonnebril Sinner Amoer getest

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..