Het beste moederdagcadeau voor de sportieve buiten moeder

cadeau voor moederdag

Ja, moederdag komt eraan. En natuurlijk zijn zelfgemaakte cadeaus het allerleukst. Maar ik kan niet ontkennen dat een gekocht cadeau ook heel veel plezier kan geven. Zeker een cadeau waarvan ik met mijn gezin veel plezier ga beleven op de momenten dat we samen zijn. Daarom hieronder de cadeaus die ik als sportieve buiten moeder fijn vind om te krijgen. En die jij als gever aan je moeder (of vrouw) makkelijk online kan kopen. Easy peasy. Lemon squeezy (zie tip 2).

 

 

 

cadeau moederdag

Mizu drinkfles

Een oogstrelend moederdagcadeau waar je ook echt wat mee kan. Eerst had ik één Mizu drinkfles maar ondertussen in de collectie uitgebreid en hebben we er vier. Water blijft langer koud en langer lekker. Geen plastic flessen meer en het houdt je water nog langer vers ook. Tijdens een wandeling, op het strand, in de sportschool of onderweg in de auto.

Mizu drinkflessen zijn er in verschillende kleuren en maten. Deze donkerblauwe van 800 ml is favoriet. De fles is verkrijgbaar via Bol.com voor € 26,95.

moederdagcadeau

Citruspers

Heel handig deze citruspers van Joseph Joseph. Altijd mee op vakantie, in de zomer naar de camping maar ook in de winter naar de wintersport. Oh, en gewoon thuis in de keukenlade. Zo drinken we jus d’orange op de camping, hebben we altijd citroen / limoensap in ons water en hij weegt niks en neemt nauwelijks ruimte in.

Je koopt deze kleine citruspers voor € 12,50 via Bol.com en dan heb je hem morgen al in huis.

cadeau moederdag sportieve vrouw

Wandelsokken van Smartwool

Voor moeders die graag wandelen is dit misschien wel het beste moederdagcadeau wat je in 2018 kan geven. Wij zijn op dit moment bezig om verschillende wandelsokken te testen. We verklappen nog niet teveel maar deze Smartwool PhD ultra light dreigt wel heel hard één van onze favoriete te worden. Wat een verschil deze wandelsokken kunnen maken! Typisch gevalletje: klein cadeau, groot plezier.

Je koopt Smartwool Phd wandelsokken voor € 21,95 via Bever.

cadeau moeder

Toilettas

Dit moederdagcadeau is vooral fijn voor kampeerders. Deze toilettas heb ik zelf ook en ik prijs mezelf er altijd gelukkig mee bij de campingdouches. Er past gewoon zovéél in. En doordat er zoveel losse compartimenten zijn blijven je spullen (ondanks de enorme hoeveelheid) toch perfect georganiseerd. Je hangt  hem op aan een haak in de douche (of aan de rand van de deur als een haak ontbreekt) en er zit nog een spiegeltje in ook. Tot slot is de toilettas van waterdicht materiaal waar ook een lekkende shampoofles geen grip op krijgt. Need i say more?

Je koopt deze toilettas van The North Face voor € 35,- via CoolBlue.

Tip » Het beste moederdagcadeau voor de sportieve buiten moeder

verder lezen op bergfamilie.nl

Laat een opmerking achter..